Chcete s námi spolupracovat?

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ COOKIES

Přečtěte si, jak na našich webových stránkách www.eltoro.cz pracujeme s cookies.

  1. SPRÁVCE A KONTAKTNÍ ÚDAJE

    1. EL TORO Digital Agency s.r.o., sídlem se sídlem Plynární 1617/10, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČO: 06716440, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka C 287553, která provozuje Web.

    2. Naše kontaktní údaje jsou následující:

      1. e-mail: agency@eltoro.cz
      2. telefon: +420 773 080 080
      3. adresa kanceláře: Plynární 1617/10, Holešovice, 170 00 Praha 7;
      4. adresa sídla: Plynární 1617/10, Holešovice, 170 00 Praha 7.

      Na těchto kontaktech můžete také uplatnit veškerá svá níže popsaná práva.

  2. JAKÉ DRUHY COOKIES ZPRACOVÁVÁME?

    1. Zpracováváme tyto cookies:
      1. nezbytné cookies a funkční cookies – bez nich by naše stránky nemohly správně fungovat, případně byste při každém kliknutí museli znovu nastavovat jazyk stránek. Díky nim fungují základní funkce stránek, proto je zpracováváme, aniž bychom k tomu potřebovali Váš souhlas
      2. analytické cookies – umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti našich stránek a využívání různých funkcí. Jde pouze o statistiky. Údaje jsou anonymizované, takže Vás z nich nejsme schopni identifikovat; ke zpracování těchto cookies také potřebujeme Váš souhlas
      3. marketingové a další cookies – umožňují nám např. zobrazit Vám reklamu, která Vás zajímá, měřit účinnost reklam apod.; tyto cookies zpracováváme jen pokud nám k tomu dáte souhlas
  3. JAK TO, ŽE MŮŽEME ZPRACOVÁVAT COOKIES?

    1. Možnosti jsou dvě. Buď jsou cookies nutné pro fungování stránek nebo jste s tím souhlasili.
      1. pokud k tomu máme Váš souhlas, můžeme díky cookies přizpůsobit na míru i reklamu, která se Vám bude zobrazovat (např. pokud se Vám u nás líbil nějaký komiks, může se Vám později sem tam zobrazit další).
    2. Možnosti ukládání cookies můžete změnit v nastavení Vašeho prohlížeče podle návodu zde:
      1. Chrome zde: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=cs
      2. Internet Explorer: https://support.microsoft.com/cs-cz/windows/odstran%C4%9Bn%C3%AD-a-spr%C3%A1va-soubor%C5%AF-cookie-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d
      3. Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/cs-cz/microsoft-edge/odstran%C4%9Bn%C3%AD-soubor%C5%AF-cookie-v-aplikaci-microsoft-edge-63947406-40ac-c3b8-57b9-2a946a29ae09
      4. Safari: https://support.apple.com/en-hk/guide/safari/sfri11471/mac?fbclid=IwAR3Z-9CnDnnRVQILjNEZpCSNJbhGVZKUwO2VSpJkdFYnY-5XnavRr072pGk
      5. Mozilla: https://support.mozilla.org/cs/kb/blokovani-cookies
      6. Případně na této stránce: https://www.youronlinechoices.com/cz/ můžete získat přehled a spravovat nastavení sběru cookies ve svém zařízení.
  4. JAKÉ COOKIES POUŽÍVÁME?

    1. Níže jsou uvedené soubory cookies, které používáme na našich stránkách. Vezměte, prosím, na vědomí, že názvy cookies, pixelů a dalších technologií se mohou v průběhu času měnit, nicméně budeme se vždy snažit udržet informace aktuální.

    2. Nezbytné cookies

      Název cookie Doménové jméno Popis Doba vypršení
      XSRF-TOKEN https://daisy.eltoroarena.cz/ bezpečnostní, slouží pro zabezpečení webu proti útokům typu CSFR 2 hodiny
    3. Analytické cookies

      Název cookie Doménové jméno Popis Doba vypršení
      _ga https://eltoroarena.cz/ vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a sleduje využití webu pro analytický přehled 1 rok, 1 měsíc a 4 dny
      _ga_* https://eltoroarena.cz/ ukládá a počítá zobrazení stránky 1 rok, 1 měsíc a 4 dny
      eltoro_session https://eltoro.eltoroarena.cz/ slouží k unikátní identifikaci každého uživatelské návštěvy návštěvníka 2 hodiny
    4. Marketingové další cookies

      Název cookie Doménové jméno Popis Doba vypršení
      nevyužíváme není není není
  5. KDO NÁM POMÁHÁ ZPRACOVÁVAT COOKIES?

    1. Cookies nezpracováváme sami, ale pomáhají nám s tím naši zpracovatelé, tj. společnosti:
      1. Google Ireland Limited, se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, IČO: IE368047
      2. EL TORO Digital agency s.r.o., IČO: 06716440, Plynární 1617/10, Holešovice, 170 00 Praha 7
  6. JAKÁ MÁTE PRÁVA VE VZTAHU KE COOKIES, KTERÁ ZPRACOVÁVÁME?

    1. Na výše uvedených kontaktech můžete také uplatnit veškerá dále popsaná práva:
      1. požadovat přístup ke svým osobním údajům
      2. požadovat opravu svých osobních údajů
      3. vznést námitku proti způsobům našeho zpracování Vašich osobních údajů
      4. požadovat, abychom Vaše osobní údaje vymazali
      5. požadovat, abychom omezili zpracování Vašich osobních údajů
      6. požadovat, abychom Vaše údaje ve strojově čitelné formě předali dalšímu správci
    2. Drtivá většina dat, které získáváme díky cookies, je anonymizována. Nedokážeme přesně říct, o koho se jedná. Tím pádem v některých případech ani neumíme Vašim výše popsaným právům zcela vyhovět.
    3. Dále můžete také podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Samozřejmě ale budeme rádi, pokud připomínky nejprve zkusíte probrat s námi a společně se pokusíme je vyřešit k Vaší spokojenosti.

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně způsobu zpracování cookies, můžete nám napsat na e-mail agency@eltoro.cz nebo se s námi spojit přes jakýkoliv jiný výše uvedený kontakt.

Tyto informace můžeme čas od času aktualizovat. Proto doporučujeme, abyste se na tuto stránku občas podívali.

Tyto informace byly vydány dne 12. 10. 2023

EL TORO logo icon

Zveme vás
na kávu a Marsku. Mars

Plán je jednoduchý! Domluvíme si termín, dáme si společné kafe a řekneme si, kdy odstartujeme váš business!

Najdete nás také